Skip to main content

Björn Skifs på Börsen

En värld av Skifs

Status:
Fullt
Efter 33 år är Björn Skifs äntligen tillbaka på Hamburger Börs anrika scen. Tillsammans med ett tiomannaband sätter han upp showen En Värld av Skifs under hösten 2022. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.
 
Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.
 
Björn har tidigare gjort tre krogshower på Hamburger Börs där den första bejublade föreställningen sattes upp redan 1978, därefter kom showen ”c/o Ansgar Winsch” 1984-1985 följd av ”Öman & Palm” 1989.
 
"Det ska bli oerhört spännande och lustfyllt att återigen få ställa sig på den här scenen. Det kommer att bli en mycket speciell känsla som jag hoppas kunna förmedla och än en gång få underhålla min publik" säger Björn.
 
”En Värld av Skifs” har premiär den 6 oktober och spelas under hösten på helt nyrenoverade
Hamburger Börs.

Sök resa

Information

Avresa: 2022-10-26

Pris: 1 975 kr/person

I priset ingår:
- Bussresa
- Biljett
- trerätters middag (kött)
 
Påstigningsplatser:
  • Enköping, Gustav Adolfsplan
  • Ramstalund, Macken
  • Uppsala, Stationsgatan hpl E3 (resecentrum)
  • Knivsta, busslingan hpl AR

 

Vi anländer till Hamburger Börs ca 18:00 för middag. Showen börjar kl. 20:30 och pågår i 1 tim och 45 min.

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo