Skip to main content

Bodyguard - The Musical 1 dagar

Succémusikalen på China Teatern med Nadja Holm från Idol

Pris från:
1 295:-
I resan ingår:
- Bussresa
- Biljett på parkett rad 12-14
- Smörgås och dryck på hemvägen
Boka resa

Äntligen kommer den hyllade succémusikalen till Sverige. Den 8 september har musikalen Bodyguard, baserad på en av 90-talets största filmfenomen, premiär på China Teatern i Stockholm.

Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love You, Run to YouQueen of the NightI Have Nothing och I´m Every Woman, utan också fler än 20 av Whitney Houstons allra största hits så som Saving All My LoveGreatest Love of AllI Wanna Dance with SomebodyWhere Do Broken Hearts Go och One Moment in Time.

Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik, och soundtracket har sålts i fler än 45 miljoner exemplar och är därmed det bäst sålda soundtracket någonsin.

Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis. Medverkar gör också Marsha Songcome, Karl Dyall, Rikard Ulvshammar och Anton Lundqvist tillsammans med en stor ensemble och orkester. Den svenska översättningen av dialogen är gjord av Calle Norlén.

Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.

Sök resa

Information

Avresa: 18/3

Pris: 1 295 kr

I resan ingår:
- Bussresa
- Biljett på parkett rad 13-16
- smörgås och dryck på hemvägen
 

 

 

Påstigningsplatser:
  • Enköping, Gustav Adoldfsplan / Källgatan
  • Ramstalund, Macken
  • Uppsala, Stationsgatan hpl E3
  • Knivsta, hpl AR Busslingan

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/3Se informationBodyguard - the MusicalFullbokad, väntelista1 295:-Boka på väntelista
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo