Café Rosella med gäster

Ulf Elfving och Robert Wells tar pulsen på några av våra mest folkkära personligheter

Status:
Fullt

Våra cafévärdar intervjuar gästerna kl 13.30 i Bar Voyage. Du har gott om tid att både, fika, handla och lyssna till intervjuerna. Höstbuffén/Julbordet serveras på hemresan kl. 15:00 (svensk tid)

Ulf Elfving är väl idag mest känd som programledare i radio, för exempelvis Upp till tretton och Efter tre, men även som programledare i TV.

Robert Wells blev nog riktigt folkkär när han var pianist i Så ska det låta, där han medverkade i flera år och fick tillfälle att visa sitt fantastiskt breda register. Den egna produktionen, Raphsody in Rock, följde därefter och är välkänd både i Sverige och utomlands. Den har setts av över 1,5 miljoner åskådare bara i Sverige.

12:00 Rosella avgår
13:30 Café Rosella börjar i Bar Voyage
15:00 Höstbuffé / Julbord
17:30 Åter i Kapellskär

Information - Gäster

7/9                      Ulf Elfving gästas av Raymond Björling
- Hans farfar Jussi var världsberömd tenor och pappa Rolf var också internationell operastjärna. Raymond har framgångsrikt följt i fädernas fotspår och har bl.a. gort succé med huvudroller i "Fantomen på operan" och "Kristina från Duvemåla". När han sjunger "Till havs" känner man igen farfars fantastiska röst. 
                     
21/9                    Robert Wells gästas av Linda Lampenius   
    
5/10                    Robert Wells gästas av Annika Jankell
           
19/10                 Ulf Elfving gästas av Towa Carson
- Vid 18 års ålder vann Towa en amatörtävling och upptäcktes av  orkesterledaren Seymour Österwall. Han engagerade henne till Nalen i Stockholm och gav hennes artistnamnet Towa Carson. Med skivsuccéer som t.ex. "På en öde ö i havet" "Sista dansen" och "Alla har glömt" har Towa varit en av våra populäraste sångerskor och hon har haft 25 låtar på Svensktoppen genom åren.   
 
2/11                    Ulf Elfving gästas av Lisa Syrén      
                    
16/11                 Robert Wells gästas av Anders Berglund       
 
30/11                 Ulf Elfving gästas av Edward af Sillén    
          
14/12                 Presenteras inom kort

Karta