Skip to main content

Conny Lagers lager 1 dagar

Folkets hus Iggesund presenterar nyskriven fars!

Pris från:
990:-
I resan ingår: bussresa, lunch, fika i pausen, biljett till farsen Conny Lagers lager
Boka resa

CONNY LAGERS LAGER, en nyskriven fars av Lennart Hämäläinen & Cia Olsson.
Conny Lager (Lennart Hämäläinen) vaknar i vardagsrumssoffan, ordentligt bakfull och med cykelhjälmen på huvudet. Han har blivit väckt av ett tjutande sms med texten: "Grattis till stundande bröllop!" Efter viss möda återkommer minnet om att Karin svarade ja på hans spontana, men ändå menade frieri, under gårdagens fest. Conny minns även att han, i ren och skär lycka över Karins JA, bjöd in alla närvarande på festen till det stundande bröllopet, inklusive respektive OCH deras föräldrar… En bröllopsinbjudan som blir 214 personer lång. Kul! Men Conny har ju inga pengar, inte så det räcker till den här festen i alla fall. Att ställa in bröllopet är inget alternativ, men Conny är en idérik man, och möjligheterna att komma över pengar borde inte vara så svåra. Eller?

Med på scenen finns även Östen Eriksson (Östen med Resten och Iggesundsrevyn) som spelar den mycket allergiske Polisen, vilken får i uppdrag att lista ut vem som oförskämt nog har parkerat sin cykel i fru Doris Skytts (Ingela Söderlund) bil. I rollen som den före detta fotomodellen Måna ser via Cia Olsson. Måna älskar män och vin, och levererar dessutom obekväma sanningar.

En åtta man stor ensemble intar scenen på Folkets hus Iggesund och levererar proffsig scennärvaro, humor och tajming i två akter!

 

Sök resa

Information

Avresa: 2020-02-08

I resan ingår: bussresa, lunch, fika i pausen samt biljett till föreställningen.

Spellängd ca 2.5 timme inkl.paus.

Vi stannar för lunch innan vi kommer fram till Iggesund. Föreställningen börjar kl. 15.00 och är en s.k. matiné. På hemvägen stannar vi för möjlighet till fika, mat eller bara sträcka på benen.

Påstiningsorter:

  • Enköping, Gustav Adolfsplan / Källgatan
  • Ramstalund, Macken
  • Uppsala, ReseC Stationsgatan hpl E3
  • Björklinge, Brandstationen
  • Tierp, Järnvägsstationen

 

 

 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
8/2Se information Fullbokad, väntelista990:-Boka på väntelista

Resekalender

27/1Reseträff 2020från 795:-
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • SamBus logo