Skip to main content

Rhapsody in Rock

Rhapsody In Rock återvänder till Dalhalla!

Det är nu flera år sedan Robert Wells och Rhapsody In Rock stod på Dalhallas scen. Under åren 1998-2010 var Robert Wells konsertprojekt en stor del av arenans program. Med symfoniorkestrar, svenska och utländska sånggäster, dansare, specialkomponerade fyrverkerier, stuntmän, TV inspelningar och skräddarsydda scener har Rhapsody In Rock satt sin tydliga markering i Dalhallas historia. Robert Wells och hela ensemblen har sedan 1998 rekordet i antal framträdanden med 59 konserter varav 55 utsålda.
Med 50 talet medverkande och hemliga sånggäster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta Rhapsody In Rock känsla.

 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Dalhalla
Vi åker till Falun och First Hotel Grand för incheckning. Färden går sedan vidare till Dössbergets Värdshus som ligger högt med vacker utsikt och i en vacker miljö. Här serveras en god varmrätt med kaffe och kaka, innan vi åker till Dalhalla och kvällens höjdpunkt – Rhapsody In Rock. Det gamla kalkbrottet, eller draggängarna, som Dalhalla tidigare hette, är idag en akustisk utformad arena som kan jämnställas med kända scener i antikens Grekland och Italien. Sent på kvällen vänder vi tillbaka till hotellet.

Dag 2 Hemåt
Efter en skön morgon och frukost på hotellet vänder vi hemåt. Vi beräknar vara åter på eftermiddagen.

 

 

 

Information

Avresa: 2021-07-31

I resan ingår: bussresa, del i dubbelrum, frukost, middag, biljett till Dalhalla sekt C raderna 26-31

Logi: First Hotel Grand Falun

Påstigningsorter:

  • Uppsala Stationsgatan ReseCentrum hpl E3
  • Ramstalund Macken
  • Enköping Gustav Adolfsplan/Källgatan
  • Sala Järnvägsstationen

 

Övrigt: Finkläder i Dalhalla är bekväma kläder. Det blir ofta rått och kallt i kalkbrottet framåt kvällen, även när det är högsommar. Tag med varma kläder och bra skor. Det är en liten bit att gå ner till scenområdet från parkeringen. En filt eller något skönt att sitta på rekommenderas.

Karta

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo