Författarkryssning med Viveca Sten

Träffa några av Sveriges mest populära författare på Rosella!

Status:
Fullt
Träffa Viveca Sten ombord på Rosella i höst! Ombord blir det fem glada timmar med god mat, trivsamma nöjen och finfina taxfreefynd.
 
Viveca Sten är en av Sveriges mest populära deckarförfattare. Hon debuterade 2008 med kriminalromanen I de lugnaste vatten. Detta blev upptakten för den omåttligt populära succéserien Morden i Sandhamn som med sina 10 böcker har sålts i över sju miljoner exemplar i mer än 40 länder. Serien ligger till grund för TV4:s filmatise-ring med över 90 miljoner tv-tittare i hela Europa. Hon har dessutom skrivit flera fackböcker, en kokbok och en rysartrilogi för barn med sin dotter, Camilla Sten.
 
Viveca Sten är starkt förknippad med sommar, skärgårdsidyll och badklippor. Sina vintrar tillbringar Viveca i Åre vilket inspirerat henne till den nya spänningsserien Åremorden som utspelar sig i de jämtländska fjällen. En serie där Viveca väver samman den storslagna naturen med starka karaktärer i rafflande mordgåtor som fullkomligt trollbinder läsaren. Huvudpersonerna i serien är Daniel Lindskog, inspektör vid Årepolisen och nybliven pappa, och Hanna Ahlander som flytt till Åre efter att ha blivit dumpad och tvingats lämna sitt jobb på Citypolisen i Stockholm.
 
– Jag har alltid åkt skidor och mitt hjärta klappar för Åre. Älskar man skärgården älskar man ofta fjällen. När vi blev kvar på grund av Coronakrisen tog inspirationen fart. Nya historier kom till mig med den mäktiga fjällmiljön som bakgrund. Jag höll det hemligt för både min man och mitt förlag tills jag blev klar. Det blev en helt ny serie med nya karaktärer, ett nytt landskap och en mycket förvånad man och förlag, säger Viveca Sten.
Första boken i serien Åremorden heter Offermakaren och utkom 2020 och fick ett enastående mottagande av både kritiker och läsare. 2021 kom Dalskuggan som även den blev en succé. Del tre, Botgöraren, utkommer nu i höst.
 

Information

Avresa: 2022-10-17

Pris: 655 kr

I resan ingår:
- Bussanslutning t/r med ord. buss
- Kryssning Kapellskär-Mariehamn
- Författaren berättar om sitt författarskap och sin sinaste bok
- Höstbuffé inkl. vin/öl/läsk och kaffe kl. 15:00 (svensk tid)
 
Program
11.15–11.25    Ankomst till Kapellskär och ombordstigning
11.45–13.15    Författaren introduceras och presenterar sin bok och därefter bokförsäljning i Bar Voyage
12.00                  Rosella avgår från Kapellskär
14.30                  Lunch i buffén
17.30                  Rosella ankommer Kapellskär