Skip to main content

GES - Glenmark, Eriksson, Strömstedt

Stanna världen en stund

Det som från början startade som en kul session har sedan deras första episka singel ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i den svenska folksjälen som en av våra stora supergrupper.
Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia.
Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Niklas soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.
Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.
Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria när de först den 3 april 2020 kliver in på The Theatre i Göteborg för att sedan ta sig vidare upp till Cirkus i Stockholm med nypremiär 24 september.

 

Sök resa

Information

Avresa: 2020-10-23

I resan ingår: Bussresa, biljett på läktare rad 11-14 samt smörgås och dryck på vägen hem.

Obs! Scenen kommer att finnas mitt i lokalen, alla sitter i en cirkel runt scenen, vi sitter på läkare

Showen börjar klockan 20:30 och pågår 90 minuter.

På vägen hem serveras en smörgås med dryck i bussen.

Påstigningsorter:

  • Enköping Gustav Adolfsplan / Källgatan
  • Ramstalund Macken
  • Uppsala Stationsgatan ReseC hpl E3
  • Knivsta hpl AR

Karta

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo