Kickstarta året på Cinderella 2 dagar

Januarierbjudande - Kickstarta året ombord på Cinderella!

Pris från:
199:-
- Bussanslutning t/r
- Skärgårdskryssning med Cinderella
- del i insides dubbelhytt (standard B)
- Brunch

TIPS! Fler måltidsalternativ och hyttval finns att välja i bokningsdialogen.
Boka resa
En dygnslång slowcruise genom Stockholms vackra skärgård för dig som vill fly vardagen en stund, umgås med vänner och njuta av livets goda.
 

Varje dag kryssar Viking Lines Cinderella på Östersjön! Vi på Högbergs Bussresor kör inte bara anslutningsbuss till och från båten, vi är även din lokala återförsäljare av Viking Lines kryssningar. Boka din resa med Viking Line via vår hemsida, du väljer datum, hytt, måltider och bussanslutning själv. Du checkar enkelt in i terminalen och går sedan ombord och njuter av resan.

Cinderella är laddad med en massa aktiviteter. Njut av kocklandslagets kulinariska fullträffar, dina favoritartister, shoppa Taxfree eller varför inte bara slappa på Cinderella Spa.

 

Maten är halva nöjet! Sjön suger – men på Cinderella behöver du aldrig gå hungrig. Skärgårdsbuffé, nygrillat, lyxig skaldjursplatå, något smått och gott från Bottega eller en komplett trerättersmeny. Bara att välja och vraka. Boka in din måltid samtidigt som du beställer kryssningen för bästa pris och garanterad plats. Läs mer om Cinderellas restauranger.

Höstens specialmeny är framtagen av Fredrik Andersson, tidigare lagledare för Svenska Kocklandslaget och serveras 18/8–16/11. Råvarorna är hämtade direkt från vårt närområde och perfekta för säsongen. Nordiska smaker möter det asiatiska köket i en modern touch. Det blir smaksensationer med hjort, röding och rotselleri i harmoni med ramslök, harsyra, yuzu och soja. I recepten återfinns både oljor och inlagda granskott från Högtorp Gård vars produkter är eko-certifierade. Se menyn

Julbord i The Buffet 21/11–26/12. Vi dukar upp ett härligt julbord med traditionell touch, fyllt av vällagade svenska klassiker toppat med en hel del vegetariska och veganska rätter. Nygriljerad skinka, inlagd sill av alla de slag, krispig grönkål och ris à la Malta. Här finns verkligen allt du kan önska dig av julens smaker!

Julbord i Seaview 21/11–19/12. Njut av både julbord och fräscha skaldjur i lugn miljö. Ni välkomnas till bordet med ett glas glögg, njuter av både traditionella & moderna julbordsrätter, och det hela avslutas med en dessert samt kaffe som serveras till bordet.

Fynda i Tax-Free! Upp till 40% förmånligare än i land! Men det är inte bara priserna i våra taxfreebutiker som gör dig glad utan även det stora sortimentet ombord. Planera dina inköp redan hemma vid köksbordet.

När unnade du dig en spabehandling senast? Vi misstänker att det var alldeles för länge sedan. Välj mellan några av våra populäraste kurer som kan bokas via drop-in ombord (45 resp 90 min långa), eller njut av en sparitual i vår bastu- och badavdelning. Enklast bokar du din behandling redan när du bokar resan. Läs mer om Cinderella SPA Wellness

 

Nöjesveckan på Cinderella      Samtliga artister hittar du i artistlistan.

Måndag & tisdag - Sveriges populäraste dansband spelar upp till dans i Etage

Onsdag - Oldies Goldies, Livemusik från 50- och 60-talet

Torsdag - Tillsammans på ett annat sätt, dansbanden tolkar varandras låtar

Fredag & lördag - Weekend med populära artister

Söndag - Big Band, storbandsorkestrar med gästartister

Information

Återförsäljare och researrangör till Viking Line

Högbergs Bussresor är både återförsäljare och researrangör till Viking Line. Nu kan du boka din resa direkt hos oss! Det går att boka på hemsidan, men du får gärna ringa oss för att få hjälp. Det som passar dig bäst, helt enkelt. Vi har under många år ansvarat för flera av bussanslutningarna till Viking Lines fartyg och nu kan du även boka dig direkt hos din lokala resebyrå, Högbergs Bussresor.

Observera att giltig ID-handling är obligatorisk vid resa med Viking Line. ID-kontroll sker vid ombordstigning.

Bussanslutningar från:

 • Arboga 13:15
 • Avesta 12:35
 • Borlänge 11:40
 • Bålsta 14:10
 • Enköping 14:45
 • Falun 11:05
 • Gävle 13:30
 • Heby 14:15
 • Hedemora 12:15
 • Köping 13:35
 • Sala 13:10
 • Skutskär 13:55
 • Säter 12:00
 • Tierp 14:25
 • Uppsala 15:15
 • Västerås 14:15
 • Örebro 11:50

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/1se informationKickstart på Cinderella
Januarierbjudande
Mer än 8199:-Boka
17/1se informationKickstart på Cinderella
Januarierbjudande
Mer än 8199:-Boka
18/1se informationKickstart på Cinderella
Januarierbjudande
Mer än 8199:-Boka
19/1se informationKickstart på Cinderella
Januarierbjudande
Mer än 8199:-Boka
20/1se informationKickstart på Cinderella
Januarierbjudande
Mer än 8199:-Boka