Skip to main content

Malena Ernman

10 års jubileum i Dalhalla!

Status:
Fullt

Malena Ernman på Dalhalla har blivit en svensk sommartradition och över 74 000 människor har hittills upplevt hennes konserter i det gamla kalkbrottet utanför Rättvik. För tionde sommaren i rad intar Malena Dalhalla som i år gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nils Landgren. För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och ett band som består av några av Sveriges bästa instrumentalister. Tillsammans bjuder de på en helkvällskonsert! Tillsammans bjuder de på en helkvällskonsert! Vi kommer att bo och äta bra på First Hotell Tällberg.

Sök resa

Information

Dag 1 Hemorten - Dalhalla
Vi åker till Tällberg och First Hotell fd Gyllene Hornet  för incheckning. En buffémiddag serveras på hotellet innan vi far mot Dalhalla och kvällens höjdpunkt. Det gamla kalkbrottet, eller draggängarna, som Dalhalla tidigare hette, är idag en akustisk utformad arena som kan jämnställas med kända scener i antikens Grekland och Italien. Sent på kvällen vänder vi tillbaka till hotellet där vickning väntar.

Dag 2 Hemåt
Efter en skön morgon och frukost på hotellet vänder vi hemåt. Vi beräknar vara åter på eftermiddagen.

I resan ingår: bussresa, del i tvåbäddsrum, frukost, buffémiddag, biljett till Dalhalla och vickning på hotellet

Påstigningsorter:

  • Uppsala, ReseC hpl E3, Staionsgatan   
  • Enköping, Gustav Adolfsplan/Källgatan   
  • Sala, Busstation    

 

Övrigt: Finkläder i Dalhalla är bekväma kläder. Det blir lätt kallt i kalkbrottet framåt kvällen, även när det är högsommar. Tag med varma och bekväma kläder och skor. Det är en liten bit att gå ner till scenområdet från parkeringen. En filt eller något skönt att sitta på är att rekommendera.

Karta

Hotell

First Hotel Tällberg

First Hotel Tällberg

http://www.firsthoteltallberg.se/

Resekalender

7/7Konsert i Orangerietfrån 120:-
14/7Finlandfrån 6 250:-
14/7Taubespelenfrån 4 100:-
15/7Konsert i Orangerietfrån 120:-
16/7Höga Kustenfrån 5 450:-
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • SamBus logo