Skip to main content

Malena Ernman på Dalhalla

En svensk sommartradition!

Status:
Fullt

Malena Ernman på Dalhalla har blivit en svensk sommartradition och upplevs i det gamla kalkbrottet utanför Rättvik. 2019 blir inget undantag! I olika konstellationer har Malena på Dalhalla setts av över 88 000 personer sedan 2009. Malena återvänder till Dalhalla tillsammans med Lisa Nilsson och de två ”Så som i himmelen”- kollegorna Philip Jalmelid och Kristin Lidström. För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström och Janne Bengtsson. Tillsammans bjuder de på en helkvällskonsert!
Vi åker via Enköping till Rättvik där vi äter en god lunch innan vi far mot Dalhalla och kvällens höjdpunkt. Det gamla kalkbrottet, eller draggängarna, som Dalhalla tidigare hette, är idag en akustisk utformad arena som kan jämnställas med kända scener i antikens Grekland och Italien. Sent på kvällen, närmare midnatt, anländer vi till våra respektive hemorter efter en minnesvärd upplevelse.

 

Sök resa

Information

I resan ingår: bussresa, lunch, biljett till konserten, smörgås med dryck på hemvägen.

Plats: vi har biljetter på GUL, sektion B, rad 26-30.

Övrigt: Finkläder i Dalhalla är bekväma kläder. Det blir lätt kallt i kalkbrottet framåt kvällen, även när det är högsommar. Tag med varma och bekväma kläder och skor. Det är en liten bit att gå ner till scenområdet från parkeringen. En filt eller något skönt att sitta på är att rekommendera.

Påstigningsorter:

  • Uppsala Stationsgatan ReseCentrum hpl E3
  • Ramstalund Macken
  • Enköping Gustav Adolfsplan/Källgatan

 

 

 

 

 

 

Karta

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • SamBus logo