Skip to main content

Med hjärtat som insats 1 dagar

Peter Jöback - en av våra absolut mest framgångsrika artister!

Pris från:
1 200:-
I resan ingår: Bussresa, biljett, smörgås och dryck i bussen på hemvägen.
Boka resa

Peter Jöback kommer i höst för första gången på 20 år att bjuda in publiken till sin största egna show hittills.
Peter och hans kreativa team har skapat ett eget universum där underhållningen utspelar sig som en del i en annorlunda och spektakulär arenaupplevelse. Vi kallar det ”POPTEATER”
Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?
Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.
I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges meste showman Hans Marklund.
 

Sök resa

Information

Fredag 12/10 börjar föreställningen kl. 21.00. Showen är 1 tim och 40 minuter lång. Vi har biljetter på läktare höger rad 4-6.

Biljetterna delas ut i bussen på avresedagen. OBS!  från och med den 1 jan 2018 är Cirkus kontantfria, det betyder att det endast går att betala med kort.

Påstigningsorter:

  • Ramstalund Macken
  • Uppsala Stationsgatan ReseCentrum hpl E3
  • Knivsta hpl AR

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
12/10Se information Fullbokad, väntelista1 200:-Boka på väntelista

Resekalender

30/9Cinderellakryssning PRO 60 årfrån 60:-
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • SamBus logo