Skip to main content

Min Sanna Jul 1 dagar

En av våra absolut mest folkkära artister

Bussresa till julkonsert med Sanna Nielsen
Pris från:
1 395:-
I priset ingår:
- Bussresa
- middag inkl. dryck och kaffe
- biljett rad 10-11
Boka resa
I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné. Och tycker du precis som Sanna att julen är en magisk högtid? Då är vi övertygade om att den här konsertkvällen kommer att få dig att älska Julen ännu lite till.
 
I konserten “MIN SANNA JUL” bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Med en innerlig och varm inramning förpackar de låtar på ett nytt sätt som du inte tidigare upplevt. Varje konsert och kväll kommer att kännas både unik och personlig med musik och musikalitet i alla tempon. Självklart bjuds vi även på minnen, värme och fina mellansnack.
 
Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå Julen. Och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet. Skänk dig själv den bästa av julkvällar med den magi och samhörighet som bara ett fullblodsproffs som Sanna kan ge.
 
Vi reser med buss från Enköping via Uppsala till Gävle. Vi serveras en lite tidig middag kl. 16:30. Det är en varmrätt inkl. ramlösa, kaffe och liten sötsak. (önskas starkare dryck går det att beställa på plats) Kl. 18:00 drar konserten igång, pågår i 90 min. Efter en härlig eftermiddag/kväll på Konserthuset i Gävle med god mat, dryck och härligt sällskap går bussen åter hem mot Uppsala och Enköping. Åter ca 22:30.

Sök resa

Information

Avresa: 19/12 2021

I priset ingår: Bussresa, lunch inkl. dryck och kaffe, biljett

 
Påstigningsplatser:
  •  Enköping kl. 14:00
  •  Ramstalund kl. 14:30
  •  Uppsala kl. 15:00
  •  Björklinge kl. 15:30
  •  Tierp kl. 16:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/12se informationMin Sanna JulMer än 81 395:-Boka
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo