Skip to main content

Musikalen om Tootsie 1 dagar

Storslagen underhållning som lockar till många skratt!

Pris från:
1 295:-
I resan ingår:
- Bussresa
- Biljett på parkett rad 13-16
- Smörgås och dryck på hemvägen

Föreställningen börjar kl. 15:00
Boka resa
Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!!

Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.
 
Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), (Till våren kommer rollen som demonregissören Ron Carlisle spelas av Måns Nathanaelson) det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson), den hårdföre Broadwayproducenten Rita, spelad av Norges komedienne nr 1; Hege Schøyen. mfl ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.
 
Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén i samarbete med Edward af Sillén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt. 

Sök resa

Information

Avresa: 15/10, 19/11
Matiné, föreställningarna börjar kl. 15:00
 
I resan ingår:
- Bussresa
- Biljett på parkett rad 13-16
- Smörgås och dryck på hemvägen
 
Till våren kommer rollen som demonregissören Ron Carlisle spelas av Måns Nathanaelson.
 
Påstigningsplatser:
  • Enköping, Gustav Adoldfsplan / Källgatan
  • Ramstalund, Macken
  • Uppsala, Stationsgatan hpl E3
  • Knivsta, hpl AR Busslingan

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/3se informationTootsie - Musikalkomedi på OscarsteaternFullbokad, väntelista1 295:-Boka på väntelista
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo