Skip to main content

Reseträff på m/s Rosella

Bussresor i Sverige, Norden och Europa 2021!

Status:
Fullt

Följ med oss på en dagskryssning och lyssna till vår presentation av 2021 års resor. Vi har en hel del nya resor som vi gärna berättar mer om. Hämta ditt exemplar av den nya resebroschyren och njut av förmiddagskaffe, reseföreläsning, bistrobuffén och underhållning ombord. Vi på Högbergs buss finns med under hela kryssningen.

Vid ankomst till Kapellskär ligger Rosella i hamn och väntar på oss. Klockan 10:00 kör vi ombord via bildäck och i Bar Voyage serveras förmiddagskaffe och en liten smörgås. Ta plats och luta dig tillbaka, nu är det nämligen dags att drömma sig bort i resornas värld. Under ca 1 tim informerar vi om alla våra resor.  Rosellas duktiga Kryssningsvärdar tar sedan vid och underhåller fram till att vi lämnat kajen. Kl. 12:00 äter vi den välsmakande buffén och sedan är kryssningen igång. Njut av musik, shopping och framför allt gemenskapen ombord. Kl. 17:45 är vi åter i Kapellskär och bussarna rullar av och hemåt igen.

AVRESA: 26 maj

PRIS: 495kr

I PRISET INGÅR: Bussanslutning, fm kaffe, Information om 2021 års resor, underhållning, buffé inkl. vin/öl/kaffe.

PÅSTIGNINGSPLATS: Västerås, Enköping, Ramstalund, Uppsala, Knivsta.

Sök resa

Karta

Hotell

M/S Rosella

M/S Rosella

Den roliga båten med den goda maten. Kapellskär-Mariehamn varje dag. Ta en 360 graders rundtur ombord på Rosella. Läs mer om Rosella här.....
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo