Skip to main content

Skärgårdskryssning med Cinderella

Dygnskryssning till Åland

Status:
Fullt
Sommarens skönaste kryssning skvalpar av soldäckshäng, god mat, underhållning och taxfreefynd. En dygnslång kryssning för dig som vill fly vardagen en stund, umgås med vänner och njuta av livets goda.
 

Den 3 juni 2021 börjar Vikings Cinderella att kryssa i Östersjön igen! Vi på Högbergs Bussresor är inte bara en anslutningsbuss till och från båten, vi är även din lokala återförsäljare av Viking Lines Kryssningar. Från och med sommaren kan du enkelt boka din resa via vår hemsida, du väljer datum, hytt, måltider och bussanslutning själv. Du checkar enkelt in i Terminalen och går sedan ombord.

Sök resa

Information

Återförsäljare och researrangör till Viking Line

Högbergs Bussresor är både återförsäljare och researrangör till Viking Line. Du kommer från och med den 3 juni 2021, kunna boka din resa direkt hos oss. Det går att göra det själv på hemsidan? Du får gärna ringa oss och få hjälp? Det som passar dig bäst, helt enkelt. Vi har under många år ansvarat för några av bussanslutningarna till fartygen och nu kan du även lätt och enkelt boka dig direkt hos din lokala resebyrå.

Artistlista Cinderalla

Karta

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo