Denna sida riktar sig till föreningar och grupper för tips och inspiration om resor både i när- och fjärran. Under våra 40 år i branschen har vi hunnit skaffa oss erfarenhet och besökt många platser. Skafferiet med reseförslag är stort men vi tar gärna in fler idéer från Er - så att resan blir som ni önskar. Vi skräddarsyr resan efter era önskemål och vår erfarenhet!

Pris:
Ring oss för offert! Vi har utförliga dagsprogram på varje resa.

Egen Resa:
Om er förening önskar egen resa hjälper vi gärna med ett förslag. Vi skräddarsyr enligt era önskemål och budget. Vi har en bred kunskap om resor som passar föreningar, både dagsresor, sverigeresor och lite längre bort. Resorna på denna sida är förslag på resor, utöver dessa har vi ett helt skafferi med förslag. Kontakta oss för en offert!

Egen Resa med buss:
En fri vid 20 betalande och två fria vid 40 betalande resenärer. (Resor med Viking Line har andra/egna rabatter).
Minimiantal vid egen buss är 35 personer.

Del i Resa:
Som många arrangörer arbetar vi med konceptet Del i Resa. Många föreningar brottas med problemet att få tillräckligt med deltagare till egen buss/resa. Vi ser gärna att Ni samarbetar med andra föreningar, vi hjälper gärna till med administration och kontakten er emellan. Resorna under fliken GRUPPRESOR är reseförslag, ingenting är uppbokat, det gör vi på Er begäran.
Se vårt ordinarie Reseprogram. På befintliga resor går det att köpa Del i Resa, utan samarbete med annan förening. (obs! ett maxantal är 16 pers.)

Grupprabatter:
Del i Resa
För 1 person:
50% rabatt vid 11 betalande resenärer
75% rabatt vid 16 betalande resenärer
Rabatten kombineras ej och gäller ej vid Teater/Musikalresor

Egen resa med flyg/tåg/kryssningsfartyg:
Inga generella rabatter, aktuell rabatt erhålls vid offert.

Besök:
Vi besöker gärna något av era möten för inspirerande information om valda resor.

På/Avstigning:
Samtliga resor har Uppsala som utgångspunkt. Men givetvis kan er förening ansluta från andra orter. Kontakta oss för vidare diskussion.