Skip to main content

Bussresor från Stockholm med Högbergs Buss

Vår resekalender

Hos Högbergs Buss erbjuder vi en rad spännande och bekväma bussresor från Stockholm till både svenska och internationella resmål. Med oss kan du uppleva allt från den storslagna naturen i Lappland till de charmiga fiskelägena i Bohuslän. Våra resor är noggrant planerade för att ge dig de bästa upplevelserna, oavsett om du söker äventyr, kultur eller avkoppling.

Populära resmål:

  • Kiruna och Höga kusten: Upplev Lapplands skönhet och besök ner i gruvan i Kiruna, en rundtur på ishotellet i Jukkasjärvi och tåget till Jokkmokk. Inkluderar guidade turer och övernattningar.
  • Lofoten med flyg & buss: Utforska vackra fjordar och höga fjäll i en oförglömlig naturmiljö.
  • Finland med Raija: Upptäck vårt grannland med stora skogar och tusentals sjöar på en resa fylld med natursköna upplevelser.

Bussresor från Stockholm

Pensionärsresor med buss från Stockholm

Högbergs Buss erbjuder även specialanpassade resor för pensionärer. Dessa resor är utformade för att vara bekväma, avslappnade och fulla av gemenskap. Utforska Sverige och våra grannländer med likasinnade och njut av fantastiska upplevelser i ett lugnare tempo.

Exempel på pensionärsresor:

  • Saltstänkta Bohuslän: Njut av Bohusläns skärgård med guidade turer och en gemytlig atmosfär.
  • Dalslands Kanal: Följ med på en resa genom Sveriges vackraste vattenväg, komplett med båtturer och besök på kulturhistoriska platser.

Låt Högbergs Buss ta dig med på ditt nästa äventyr. Boka din resa direkt här på sidan eller kontakta vår kundtjänst för mer information och skräddarsydda erbjudanden. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Pensionärsresor med buss från Stockholm

Våra bussar

Våra moderna bussar är utrustade med allt du behöver för att göra din resa så bekväm som möjligt. Bussarna är ljusa, rymliga, har gott om utrymme, har toalett och flera bussar är även utrustade med WiFi, eluttag eller USB-uttag. Våra erfarna förare tar dig till din destination på ett tryggt och effektivt sätt. Resan är noga utformad så att din resa blir så innehållsrik som möjligt.

Övrig information

Se specifikt evenemang för exakt information om påstigningsort.

Saknas Stockholm som avreseort till någon av våra resor? Tveka inte att höra av er med en förfrågan så kan vi kanske ordna påstigning!

Vår resekalender

 

Sök resa

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo