Skip to main content

Hyra buss av Högbergs Buss

Företagsresor Gruppresor Transfer Arlanda

 

När du väljer att hyra buss av Högbergs Buss, väljer du en resa där komfort, säkerhet och gemenskap står i centrum. Vi förstår vikten av att resan är mer än bara en transport – det är en upplevelse där alla ska kunna koppla av och se fram emot det som väntar. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet säkerställer att din resa blir precis så behaglig och smidig som du önskar.

hyra buss Högbergs Buss

Boka buss med Chaufför

Att boka en buss med chaufför hos oss innebär att du får tillgång till en tjänst som är skräddarsydd efter dina behov. Våra professionella chaufförer garanterar en säker och bekväm resa varje gång. Oavsett om det gäller en företagsresa, gruppresa, skolutflykt eller en dagsutflykt, så har vi kapaciteten att anpassa vår service för att matcha dina förväntningar. Vi tar hand om allt från planering till genomförande, så att du kan luta dig tillbaka och njuta!

Vi erbjuder även buss till och från Arlanda. Slipp stressa över flygbussar eller kollektivtrafik – boka en buss som avgår när det passar just er.

 

Våra Bussar

Vårt utbud av bussar är designat för att tillgodose alla typer av grupper och behov, från mindre sällskap till stora församlingar. Våra bussar är moderna, välutrustade och håller hög standard när det gäller både komfort och teknik. Med plats mellan 19 och 81 personer, kan vi hantera allt från mindre sammankomster till stora event. Vi står redo att göra din resa minnesvärd, vare sig det gäller en kort transfer eller en längre expedition.

Utöver bussuthyrning erbjuder vi även hela konceptresor där vi sköter allt från hotellbokningar och planering av reseprogram. Låt Högbergs Buss vara din helhetslösning för en bekymmersfri och njutbar resa. Se vår resekalender för aktuella resor!

Offert Bussuthyrning

 

Sök resa

Frågor & Svar

Frågor & svar om bussuthyrning

 

Vad kostar det att hyra en buss?

Det finns inget standardpris, utan vi behöver uppgifter kring resan från dig som kund först för att sedan kunna räkna fram en offert.

Får man äta ombord på bussen?

Ja, det går bra.

Finns det några begränsningar gällande resans längd när man hyr buss?

Nej, vi har inga begränsningar kring resans längd.

Vilken utrustning finns på bussarna?

Turistbussarna är utrustade med komfortstolar, trepunktsbälten, WiFi, USB- eller 230V-uttag, DVD, klimatanläggning, toalett.

Kan jag hyra buss med chaufför?

Ja, vi hyr endast ut bussar med erfarna förare.

Kan jag hyra buss utan chaufför?

Nej tyvärr går det inte att hyra buss av oss utan chaufför.

Hur många personer får plats i en buss?

Vi har bussar för 20 till 82 personer. Det vanligaste är 50 platser.

Vad ingår när jag bokar buss hos Högbergs Buss?

Du får alltid en offert eller bekräftelse på din förfrågan. Vi kontrollerar att din resa går att genomföra inom lagliga tidsramar och ger förslag på alternativa lösningar. Vi följer också branschens villkor gällande bokningar och avbokningsregler.

Vi kör alltid på det mest miljövänliga bränslet som finns tillgängligt.

Vi har erfarna förare som även är utbildade i första hjälpen.

Finns det Wifi på bussarna?

Det finns Wifi på våra bussar. Se frågan innan kring vilken utrustning som finns tillgänglig på våra bussar.

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo