Skip to main content

Högbergs Bussar

Våra bussar tar våra resenärer ut på äventyr innanför och utanför Sveriges gränser. I våra moderna turistbussar är det väl sörjt för passagerarnas trivsel. De ljusa och rymliga bussarna har bekväma sittplatser och ordentligt med utrymme för armar och ben.

Förutom att ta våra kunder och passagerare runt om i Norden och Europa går det även att hyra buss för egna gruppresor, företagsresor eller till och från Arlanda.

För oss är komfort under resan viktigt, därför har våra bussar en standardutrustning som inkluderar toalett, fällbara ryggstöd, fotstöd, DVD, kylskåp, klimatanläggning och självfallet säkerhetsbälten på samtliga platser. Flera bussar är även utrustade med WiFi, 230V eluttag eller USB-uttag.

Idag har vi 20 bussar i olika storlekar, med plats för 19 personer upp till 81 personer.  Vi är noga med att serva och underhålla våra bussar enligt gällande serviceplan och använder självklart vinterdäck när vinterväglag råder. Bussarna är miljöklassade enligt Euro6 och drivs i huvudsak med HVO-diesel.

Att gemensamt åka buss är att tänka på miljön!

Är ni intresserade av att hyra buss från Högbergs buss? Läs mer här...

Sök resa

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo