Skip to main content

Hemma hos Lena A Linderholm 1 dagar

Färg, glädje & konst

Pris från:
825:-
I priset ingår: bussresa, visning Gula Industrihuset, lunch inkl. dryck och kaffe, underhållning av Klasse Möllberg, hemma-hos-besök i Strängnäs.
Boka resa
Välkomna hem till konstnären Lena Linderholm! En dag fylld av färger, kreativitet, inspiration och livsglädje. Vi besöker Lenas galleri, butik och lager i de Gula Industrihuset i Stallarholmen, här finns det möjlighet till shopping och Lena bjuder på en inspirerad guidning bland konst, textiler och keramik.
Vi åker sedan vidare mot Strängnäs och lunch dukas fram i Meg´s kök med dofter och smaker från Provence. Under kaffet får vi besök av Klasse Mellberg som underhåller.

Klasse Möllberg har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Många har sett honom som reseledaren ”Mackan” i Lasse Åbergs kultförklarade komedi Sällskapsresan II – Snowroller. Men Klasse förknippas kanske mest med apan “Banarne” från tv-serien Trazan Apansson och Banarne, som han medverkade i tillsammans med Lasse Åberg. I kölvattnet av detta omåttligt populära barnprogram bildades 1980 musikgruppen Electric Banana Band, med hits som “Banankontakt” och “Min Piraja Maja”.

Vi avslutar dagen med ett hemma-hos-besök i Lenas stora hus och sin vackra trädgård i Strängnäs. Huset är ett byggnadsminne och efter upprustningen är huset ”världens vackraste”, säger Lena. Vi välkomnas in och Lena berättar historien om sitt hem och bjuder på ett glas rosé i köket. Här är alla välkomna! Åter i Uppsala runt 17:30.

Sök resa

Information

Avresa: 2021-08-18

I priset ingår: bussresa, visning Gula Industrihuset, lunch inkl. dryck och kaffe, hemma-hos-besök i Strängnäs.

Påstigningsorter:

  • Ramstalund Macken
  • Enköping Gustav Adolfsplan / Källgatan
  • Uppsala Stationsgatan ReseCentrum hpl E3

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/8se informationHemma hos Lena A LinderholmMer än 8825:-Boka
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo