Skip to main content

JUL & ADVENT

Upplev julen med dagsresor till julmarknader, julbord & julkonserter
Julen är en magisk tid fylld med glädje, stämning och traditioner. För att fördjupa din julkänsla och ge dig möjlighet att njuta av allt som julen har att erbjuda, erbjuder Högbergsbuss spännande dagsresor till julmarknader, julbord och julkonserter. Ge dig själv och dina nära och kära den perfekta julupplevelsen med våra bekväma och trygga bussresor.
 
Våra julresor med buss:
Julmarknader: Upptäck de mest charmiga julmarknaderna i regionen med Högbergsbuss. Vi tar dig till pittoreska marknader där du kan köpa handgjorda julklappar, smaka på traditionella juldelikatesser och känna den äkta julkänslan.
Julbord: Njut av en smakfull julupplevelse med våra julbordsresor. Vi tar dig till anrika platser där du kan avnjuta läckra rätter och traditionella svenska julsmaker.
Julkonserter: Upplev den magiska musiken och sångerna som hör julen till genom våra resor till julkonserter. Vi tar dig till konserter och föreställningar som sprider julglädje och stämning.
 
Varför välja Högbergsbuss för dina julresor:
Säkerhet - Din säkerhet är vår högsta prioritet. Våra bussar är moderna och välunderhållna, och våra erfarna förare garanterar en trygg resa.
Komfort - Våra bussar är utrustade med bekväma säten och moderna faciliteter för din komfort. Du kan koppla av och njuta av resan medan vi tar dig till dina juldestinationer.
Kunnig Personal - Vårt team av kunniga och vänliga förare finns alltid tillgängliga för att göra din resa enkel och trevlig.
Smidig Bokning -  Att boka din julresa med Högbergs buss är enkelt och bekvämt. Vi ser till att din bokningsprocess är smidig och stressfri.
 
Upplev julens magi med dagsresor till julmarknader, julbord och julkonserter med Högbergs buss.
Boka din resa idag och skapa minnen som kommer att vara värdefulla för dig och dina nära och kära.
Julresor med buss har aldrig varit så enkla och underbara som med Högbergs buss.

Sök resa

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo