Skip to main content

Bussresor från Gävle

Vår resekalender

Att resa med buss innebär en unik och avslappnande upplevelse. Högbergs buss erbjuder ett brett urval av resalternativ från Gävle, från dagsutflykter och korta weekendresor till längre semesteräventyr. Med Högbergs Buss behöver du inte stressa över planeringen och vi ser till att du får ut det mesta av varje destination – alltid till konkurrenskraftiga priser.

Bussresor från Gävle

 

 

 

 

Dagsresa med buss från Gävle

Högbergs Buss ordnar under året ett stort antal dagsutflykter inom Sverige. Bokar du en dagsresa med oss så ingår transfer, eventuellt inträde till destinationen och oftast lunch eller annan måltid. Oavsett om du vill gå på konsert, besöka konstnärshem, uppleva unika miljöer eller historiska platser, så har vi den ultimata resan för dig.

Se vilka våra aktuella dagsresor är och boka in dig redan idag.

Bussresa till Ullared från Gävle

Ta bussen till Sveriges shoppingmecka, Gekås i Ullared. Med Högbergs buss kan du njuta av en resa fylld av shopping i världsklass och du slipper fundera på resan dit eller hem. Se vår kalender för nästa Ullareds-resa och boka in den redan idag!

Weekend eller Resa Till Europa?

Upplev Europa på ett nytt sätt med oss och njut av bekvämligheten och fördelarna med att resa med buss. Tänk dig följande scenario:

Resväskan är packad, passet och solglasögonen är i högsta hugg. Bussen rullar in, du kliver på och möts av en glad busschaufför och ett gäng likasinnade resenärer. Här kan du andas ut – nu börjar resan och du kan luta dig tillbaka. Högbergs Buss tar nu hand om resten och du kan bara njuta av semestern. Vi har ordnat med allt från transfer till boende, middagar och sightseeing med de viktigaste sevärdheterna på schemat.

Dagsresa buss Gävle

Våra bussar

Våra moderna bussar är utrustade med allt du behöver för att göra din resa så bekväm som möjligt. Våra erfarna förare tar dig till din destination på ett tryggt och effektivt sätt. Resan är noga utformad så att din resa blir så innehållsrik som möjligt.

Övrig information

Se specifikt evenemang för exakt information om påstigningsort.

Saknas Gävle som avreseort till någon av våra resor? Tveka inte att höra av er med en förfrågan så kan vi kanske ordna påstigning!

Vår resekalender

Sök resa

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo