Skip to main content

Borgafjäll med Vandring och Vildmarksvägen

Fjällvandra i Borgafjäll i sommar

Status:
Fullt

Allt fler upptäcker tjusningen med våra svenska fjäll under sommaren. Att ta del av de färgsprakande fjällen är enklare än vad många tror. Välkommen att upptäcka sommaren och hösten hos oss på Borgafjäll Hotell. Här finns fantastiska möjligheter till varierande vandring i storslagen fjällnatur med mäktiga bergsmassiv. Om ni önskar att prova fiskelyckan kan vi hjälpa er med utrustning, fiskekort och tips på bra fiskeplatser. Efter dagens äventyr väntar avkoppling på vår relax (spa) avdelning och en god tvårätters middag i vår fantastiska matsal designad av Ralph Erskine.

Borgafjäll  är beläget i mellersta Sverige, det är en vacker fjällby som lockar besökare med sin natursköna omgivning och möjligheten är stor att stöta på renar under vandringarna. Området erbjuder mångsidiga vandringsleder, vilket gör det till en perfekt destination för naturentusiaster och äventyrsälskare. Med sin centrala placering i Sverige blir Borgafjäll ett tillgängligt val för dem som söker en genuin fjällupplevelse. Borgafjäll välkomnar dig till en atmosfär av lugn och äkthet!

När arkitekten Ralph Erskine påbörjade utformningen av hotellet året 1945 inspirerades han av naturen och då främst av fjällens utformning. Han ansåg att hotellets siluett skulle smälta samman med de bakomliggande fjällen och att byggnaden skulle ses som en gigantisk terrängskulptur. Varje detalj är utformad för att smälta samman med naturens elegans, vilket skapar en unik och harmonisk atmosfärför besökare att uppleva och njuta av.

Sök resa

Dagsprogram

info kommer

Tider och Information

Avresa: vecka 32 4-11/8
Avresa: vecka 33 11-18/8 MÄSSERBJUDANDE
Avresa: vecka 38 15-22/9
 
Pris: 9 995 kr
 
I priset ingår:
- Bussresa
 
- Del i dubbelrum
- 7 Frukostbuffé
- 6 Lunchpaket som ni plockar själva från vår frukostbuffé
- 7 tvårätters middag
- Entré till relaxavdelning med bastur, inomhuspool och utomhusjacuzzi
- 5 guidade vandringsturer
- 1 dagstur till "Vildmarksvägen" Stekenjokkplatån
 
Tillval: enkelrum ?

 

 

 

 

Karta

  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo