Skip to main content

De´e´det här vi kallar Kärlek 1 dagar

Lasse Holms publik- och kritikerrosad musikal till Stockholm 

Pris från:
1 395:-
I priset ingår:
- Bussresa
- Biljett på parkett
- Smörgås och dryck i bussen på hemvägen

Föreställningen börjar kl. 15:00
Boka resa
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal. Efter en publik- och kritikerrosad världspremiär i Malmö kommer nu succémusikalen äntligen till Stockholm!
 
Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!
 
I musikalen förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.
 
Handling
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…
Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!  
 

Sök resa

Tider och Information

Avresa: 2024-10-12, 2024-10-26, 2024-11-23 1 dag
 
Pris: 1 395 kr
 
I priset ingår:
- Bussresa
- Biljett på parkett rad 16-17
- Smörgås och dryck på hemvägen
 
I rollerna:
Elisa Lindström, Magnus Skogsberg, Robert Rydberg, Stefan Clarin, Frida Bergh, Rebecka Landing, Elin Malmborg, Daniel Stigberger, med flera.
 
Avresetid och Påstigningsplats:
  • 12:15 Enköping, Gustav Adolfsplan/Källgatan
  • 12:45 Ramstalund, Macken
  • 13:15 Uppsala, Stationsgatan hpl  E3
  • 13:35 Knivsta, Hpl AR busslingan
  • Vi är tillbaka i Uppsala ca 19:30
  •  

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/10se informationMusikalen - De´e´ det här vi kallar Kärlek - Göta LejonFullbokad, väntelista1 395:-Boka på väntelista
26/10se informationMusikalen - De´e´det här vi kallar Kärlek - Göta LejonFullbokad, väntelista1 395:-Boka på väntelista
23/11BussMusikalen - De´e´det här vi kallar kärlek - Göta LejonMer än 81 395:-Boka
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo