Skip to main content

Dreamgirls - The Musical 1 dagar

Den prisbelönta världsmusikalen med de ikoniska hitsen!

Pris från:
1 375:-
I resans pris ingår:
- Bussresa
- Biljett främre balkong
- Teatersmörgås & dryck på hemresan i bussen
Boka resa

Nu är det dags för nästa stora förvandling på China Teatern i Stockholm. I höst förflyttas publiken till USA och 1960-talets Detroit när Dreamgirls – The Musical med de ikoniska hitsen har storslagen premiär i september 2024.

Dreamgirls - The Musical handlar om tre unga sångerskor som vill slå igenom i en tid då skivbolaget Motown tar musikbranschen med storm. Den gripande historien om de tre vännerna har många likheter med verklighetens The Supremes där bland andra Diana Ross var medlem. Tempot är högt, musiken tidlös och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel. Vad kostar framgång och att få sina drömmar att gå i uppfyllelse? Musikalen har hyllats på Broadway och i West End och filmatiseringen med bland andra Beyoncé och Eddie Murphy blev en enastående publiksuccé som belönades med två Oscarsstatyetter. När musikalen i höst ska möta den svenska publiken är det regissören Edward af Sillén , som efter succén med musikalen Änglagård, tar sig an en av musikalhistoriens stora succéer. Den svenska översättningen står Calle Norlén för. Kostym - & scenografdesigner för föreställningen är Lehna Edwall.

Dreamgirls – The Musical är fylld av ikoniska hits som ”And I Am Telling You not going",* "One Night Only*, ”Listen”, ”More”, ”*I love you baby” och många fler. I huvudrollerna som Deena, Effie och Lorrell ser vi artisterna Janice Kavander, Laila Adéle och Mary N’Diaye . Rollerna som Curtis och Marty spelas av Alexander Larsson och Peter Gardiner och ensemblen består av några av Sveriges mest meriterade sångare och dansare.

Sök resa

Tider och Information

Avresa: 9 november 2024

Pris: 1 375 kr
- Bussresa
- Biljett på främre balkong
- Smörgås och dryck på hemvägen i bussen
 
Föreställningen är 2 timmar och 45 minuter inkl paus 
 
Avresetid och Påstigningsplats:
  • 12:15 Enköping, Gustav Adolfsplan/Källgatan
  • 12:45 Ramstalund, Macken
  • 13:15 Uppsala, Stationsgatan hpl  E3
  • 13:35 Knivsta, Hpl AR busslingan
Vi är tillbaka i Uppsala ca 19:30

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/11BussDreamgirls - The Musical på ChinateaternMer än 81 375:-Boka
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo