Skip to main content

Dygnskryssning med Finnlines - buss från Stockholm 2 dagar

Ta en paus ombord på Finnlines nya fartyg Finncanopus och Finnsirius

Pris från:
759:-
I priset ingår:
- Bussanslutning enligt tidtabell
- Del i 4-bädd standard hytt
- Skärgårdslunch inkl. öl och vin

Tillval spa-entré, se nedan.
Boka resa

Bli förälskad i den vackra och förtrollande skärgården på den snabbaste rutten till Åland och Finland, både miljövänligt och bekvämt. Havet och skärgården väntar på dig! Ombord kan du koppla av i en lugnande spa-atmosfär, shoppa loss i tax-free butiken, låta dig inspireras och utforska en värld av smaker.

Livemusik ombord på de nya fartygen
På fredagarna i vår intas de nya fartygens scener i Barrel Bay av trubadurer. Under sommaren spelas livemusik varje torsdag och fredag, medan lördagarna ägnas åt ett roligt barnprogram.
 
Micke’s Wine & Dine - Unna dig en lyxig middag
Micke’s bjuder in resenärer att njuta av den säsongsbetonade à la carte-menyn för frukost, lunch eller middag i lugn och ro. Menyerna har tagits fram tillsammans med stjärnkocken Henri Alén och vinmenyerna har valts ut av den prisbelönta sommeliern Samuil Angelov.
 
Cargo Buffet
Den traditionella fartygsbuffén är en storfavorit! Den berömda Skärgårdslunchen är restaurangens stolthet, med olika bufféval och öl och vin som ingår i priset.
 
Fisherman’s Bistro
Fisherman’s Bistro är fartygets dolda pärla. Fartygets mest mångsidiga restaurang rymmer ett café, en ölträdgård, en buffé, en grill och en bar. De läckra hamburgarna från grillen förtjänar ett särskilt omnämnande! Bistron har en Family Zone avsedd för familjer och ett separat område där passagerare med husdjur är välkomna. Olika delar av bistron serverar passagerare från tidigt på morgonen till sent på kvällen.
 
Barrel Bay – Bar & Tapas
Varje fartyg behöver en plats där man kan skåla för resan och diskutera resplaner – den stämningsfulla Barrel Bay är precis rätt plats för det. Njut av dagliga virtuella musikshower och prova ett urval av intressanta viner med en tapaslista för att para ihop dina smaker. Prova också signaturcocktails av den flerfaldigt prisbelönta bartendern Josephine Sondlo.
Du kan också boka barens privata kabinett för eget bruk – varför inte anordna en privat tapas- och vinprovning för ditt sällskap?
 
Stellar Lounge
Stellar Lounge ligger på översta däck vid fartygets för och erbjuder resenärerna en lugn resa med panoramautsikt över havet. I loungeavgiften ingår säsongsbetonade snacks, kaffe, te, läsk och ett glas vin. Gratis bagageförvaring är också tillgängligt för loungegäster.
Loungen har också mötesrum av olika storlekar som kan reserveras för privat användning mot en extra kostnad. Se även de andra tjänster som Me & Co områdena har att erbjuda.
 
Under the Stars
Under the Stars på övre däck är en plats där du kan beundra inte bara havslandskapet utan även stjärnhimlen.
Vinterträdgårdens stora täckta terrass på 400 m² är idealisk för sammankomster året runt.
På terrassen finns också en säsongsöppen Stars Bar.
 
Höyry – Spa Bar
Besök Höyry Spa-området för en komplett och välbefinnande upplevelse. Vårt gym, vår yogastudio och våra spaanläggningar är alla förbundna med Spa Bar, där du kan njuta av uppfriskande drycker och snacks. Du hittar också spaprodukter att ta med dig hem.
 
 

 

Sök resa

Tider och Information

Avresor från Stockholm: 1 juni
Avresor från Uppsala: 24 maj
 
Pris från: 759 kr
Priset är ett från-pris dvs ett pris när du delar en 4-bädd strandard hytt. Tillägg för 2-bädd standrad hytt samt övriga hyttval, ange antalet personer i sällskapet så får du automatiskt fram olika val av hytter.
 
I priset ingår:
- Bussanslutning
- Del i 4-bädd standrad hytt
- Skärgårdslunch inkl. öl och vin
- Bränsletillägg
 

Tidtabell och påstigningsorter:

STOCKHOLM
18:00 Stockholm, Cityterminalen via en gate
18:30 Danderyd, Sjukhuset
18:45 Roslags Näsby, E18 Roslagsstoppet
19:00 Brottby, hpl
19:30 Norrtälje, Busstation
19:35 Norrtälje, Campus
Åter i Stockholm dag 2 ca 19:30
 
UPPSALA
18:05 Uppsala, Stationsgatan hpl E3
18:30 Knivsta, Långtidsparkeringen AR
18:45 Långhundra, rondellen hpl
19:05 Rimbo, Busstation
19:30 Norrtälje, Busstation
19:35 Norrtälje, Campus

Åter i Uppsala dag 2 ca 19:45

Hytter

Economy Twin hytt, 8 kvm
Modern insideshytt för två personer, går att välja som enkelhytt mot tillägg. I hytten finns två underbäddar, dusch/WC
 
 
Economy Seaview hytt, 8 kvm
Modern utsideshytt med plats för två personer, går att välja som enkelhytt mot tillägg. I hytten finns två underbäddar, dusch/WC
Standard Seaview hytt, 8 kvm
Mysig och kompakt hytt med havsutsikt rymmer upp till fyra personer, går att boka för 2-3 personer mot tillägg. I hytten finns Två underbäddar och två överbäddar, nattduksbord, dusch/WC
Standard hytt, 8 kvm
Mysig och kompakt insideshytt rymmer upp till fyra personer. Går att boka för 2-3 personer mot tillägg. I hytten finns två underbäddar och två överbäddar, nattduksbord, dusch/WC
Comfort Seaview hytt, 17 kvm
Rymlig hytt med havsutsikt rymmer upp till fyra personer. Babysäng finns tillgänglig på begäran. Går att boka för 2 personer mot tillägg. I hytter finns dubbelsäng, överbädd, bäddsoffa, soffbord, spegelbord, TV, kylskåp, dusch/wc

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/5UppsalaKryssning med FinnlinesMer än 8759:-Boka
1/6StockholmKryssning med FinnlinesMer än 8759:-Boka
  • SRF logo
  • Sveriges Bussföretag logo
  • SamBus logo
  • Fjärdhundraland logo